Olen Minna Salminen, koulutettu Health Coach -valmentaja ja kosmetologi. Olin kolmenkymmenen, kun uuvuin ensimmäisen kerran. Olin ollut seitsemän vuotta yrittäjänä unelma-ammatissani kosmetologina. Nautin työstäni, asiakkaiden kohtaamisesta ja uuden oppimisesta – mutta yrittämiseen liittyvä vastuu ja oma kyvyttömyyteni pyytää oikeanlaista apua saivat yliotteen.

 

Työuupumuksen lisäksi koin ahdistusta ja epätoivoa itseni kanssa: en enää tiennyt kuka olen ja kenen elämää elän. Ihmissuhteet olivat vaikeita, koin arvottomuuden tunnetta ja jatkuvaa ahdistavaa oloa. Elämäniloni oli kadonnut. Niinpä hakeuduin terapiaan. Siitä alkoi hidas matka itseeni. Ymmärsin, että jonkin oli muututtava.

 

Se jokin oli minä.

 

Siitä lähtien olen kulkenut omaa matkaani kohti tasapainoisempaa minua. Sillä tiellä on ollut ihania yllätyksiä, pettymyksiä, suuria tunteita ja iloa siitä kuka olen. Suurin muutos tapahtui, kun muutimme viisi vuotta sitten mieheni kanssa Hollantiin ja sovimme, että otan vuoden ajan aikaa itselleni. Kiitän miestäni tästä mahdollisuudesta: kiitos kaikesta siitä luottamuksesta ja tuesta, jota olet tarjonnut siitä päivästä lähtien, kun tulit elämääni.

Tuon vuoden aikana opin päästämään irti vanhoista uskomuksistani ja odotuksistani. Kouluttauduin Health Coaching -hyvinvointivalmentajaksi, sillä haluan auttaa kaikkia heitä, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse aikoinani olin: eksyksissä oman elämänsä keskellä.

 

 

 

 

 

 

Oma matkani alkoi 13 vuotta sitten, kun uuvuin elämän paineen alla. Vaikka se toimikin alkusysäyksenä minun muutokselleni, sinun ei tarvitse odottaa samanlaista kokemusta.

Voit asettaa itsesi etusijalle jo nyt. Opetella kuuntelemaan, arvostamaan ja rakastamaan itseäsi, mieltäsi ja kehoasi. Sillä sinä riität juuri tuollaisena.

 

 

Minna Salminen

Health Coach, kosmetologi, Kundaliini ohjaaja, Reiki hoitaja

Perhe: aviomies ja italianvinttikoira Joy

Harrastukset: luonnossa liikkuminen ja liikunta omaa kehoa  kuunnellen

Tykkään: kauniista arkkitehtuurista, kaikesta mikä liittyy sisustamiseen ja kodin energiaan

Innostun: kaikesta työhöni liittyvästä, esim. tällä hetkellä minua kiehtoo aivojen neuroplastisuus, naisen kehon syklisyys ja oma sisäinen voima.

Motto: You are the greatest project you will ever work on