Iho on suurin elimemme ja ihon kunto heijastaa omaa hyvinvointiasi. Ihon ongelmat kuten punoitus, ruusufinni, akne tai ekseema vaatii erilaista lähestymistapaa kuin perinteinen ihonhoito. Kyseessä on usein suoliston epätasapaino ja pitkään jatkunut stressi mikä ylläpitää kehon tulehdustilaa ja näkyy mm ihon oireiluna.

Mitä on holistinen ihonhoito?

Perinteinen lähestymistapa ihonhoidossa tuottaa usein vain lyhytaikaista helpostusta ja itse ongelman syy jää selvittämättä. Ihonhoito on muutakin kuin tuotteet mitä käytät ihollesi. Ihon holistinen hoito on kokonaisvaltainen lähetymistapa terveeseen kehoon, mieleen ja omaan henkisyyteen. On monia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ihon epätasapainoa, kuten ruokavalio, hormonaalinen epätasapaino, stressi, liikunta tai sen puute, vatsan- ja suolen toiminta. Kaikki nämä tekijät vaikuttavat energian virtaukseen kehossasi ja jos energiasi on tukossa, se ei virtaa vapaasti, ja tämä voi aiheuttaa kehon ja ihon tulehdustilan.

Ihosi terveys ja sen ulkonäkö ovat indikaattoreita kaikesta mitä kehossasi tapahtuu.

Konsultaatio

Varaa aika virtuaaliseen tapaamisen ja opi kuinka tasapainottaa, ravita ja tukea ihonhoitoasi. Opastan myös oikeanlaisiin ihonhoitotuotteisiin luonnollisesti. Tulet tietoiseksi kehon ja mielen yhteydestä; mikä merkitys esim stressillä on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Olemme jokainen uniikkeja yksilöitä ja konsultaation avulla pääsemme käsiksi syihin mitkä ovat voineet johtaa ihosi epätasapainoon.

Konsultaatio on sinulle jos kaipaat kokonaisvaltaista näkemystä ihonhoitoosi.

  • Kuinka tasapainottaa, ravita ja tukea ihoasi
  • Miten löydät oikeat tuotteet omalle ihollesi
  • Mitä muita tekijöitä on tärkeä ottaa huomioon ihoa hoidettaessa: yleinen terveytesi, stressi, uni yms.

Mitä tapaamisesta saat?

Varaa aika ja tavataan! Opastan sinua löytämään oman kauneutesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avulla. Holistisena kosmetologina ja Health Coachina katson kokonaisuutta syvemmälle kuin vain käyttämäsi tuotteet tai ihotyyppisi. Olemme kaikki ainutlaatuisia ja löydämme yhdessä ne syyt mitkä ovat johtaneet ihosi epätasapainoon. Ennen tapaamistamme, lähetän sinulle kyselylomakkeen minkä täytät ja tarvitsen sinusta kuvan ilman meikkiä. Näin voin tutustua ihoosi ja tämänhetkiseen terveyteesi ja saan mielikuvan sisäisistä ja ulkoisista tekijöistä mitkä vaikuttavat ihosi kuntoon.

Kun tapaamme, keskustelemme nykyisistä rutiineistasi, historiastasi, yleisestä hyvinvoinnista: uni, ruokavalio, stressi jne. Haluan kuulla myös mitkä ovat tavoitteesi ihonhoidossa ja mitä haluat saavuttaa. Tämä on myös sinun tilaisuutesi esittää kysymyksiä ja käsitellä ihosi huolenaiheita. Tapaamisen jälkeen sovitaan jatkosta ja saat ohjeet miten edetään.

135€ – 60 min.