Joskus sitä huomaa kulkevansa vailla suuntaa. Tai ehkä vain ottaneensa pienen harha-askeleen omalta polulta. Saatat nähdä määränpään kirkkaana mielessäsi, mutta et ole aivan varma miten sinne pääsisit. Tai sitten olet tullut tien päähän ja huomaat olevasi umpikujassa.

Meille kaikille käy joskus niin – vahvimmillekin. Onneksi sinä itse voit myös löytää takaisin polulle. Ja jatkaa matkaa eteenpäin – tai tehdä tarvittaessa U-käännöksen.

Health Coach -valmentaja toimii kartanlukijana matkalla kohti tavoitteitasi. Monipuolisten harjoitteiden avulla tunnistamme ne asiat, jotka kannustavat sinua muutokseen. Positiivinen motivointi tapahtuu sinun lähtökohdistasi, sinun ehdoillasi – siksi se on avain pysyvään muutokseen.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Health Coaching käsittelee hyvinvointia kokonaisuutena, jossa omaa osaansa näyttelevät mm. fyysinen hyvinvointi, ihmissuhteet, työelämä, unen laatu, arjen tasapaino, stressinsietokyky, oikeanlainen ravinto, koti, kauneus ja esteettisyys, omat unelmat ja tavoitteet sekä itsetuntemus ja elämän merkityksellisyys. Nämä kaikki ovat sidoksissa toisiinsa, ja haasteet yhdessä vaikuttavat myös toiseen.

Health Coaching ei siis ole terapiaa tai pelkkää ravintovalmennusta tai kauneudenhoitoa, vaan valmennuksessa kiinnitetään huomiota niihin osa-alueisiin, joissa koet kaipaavasi muutosta.

Valmennukseni koostuu kolmesta osasta. MIELI: opit uuden tavan suhtautua omaan mieleen ja ajatuksiin. Puramme alitajuiset uskomukset mitkä eivät enää palvele sinua. KEHO: otamme yhteyden takaisin kehoon mindfulness tekniikoilla, joita ovat mm hengitysharjoitukset ja keholliset liikkeet joiden avulla voidaan purkaa kehoon kertynyttä stressiä.  HENKISYYS: saat kontaktin itseesi ja merkityksellisyyden tunteeseen eli pohjimmiltaan kuka sinä olet!

Haasteet voivat olla monenlaisia:

  • Tunnet itsesi hämmentyneeksi tai uupuneeksi.
  • Koet kadottaneesi itsesi.
  • Tunnet olevasi kuopassa etkä tiedä miten pääsisit sieltä ylös.
  • Sinulla on unelmia ja kenties jopa joitain ajatuksia niiden saavuttamiseksi, mutta tarvitset apua suunnitelmasi toteuttamisessa.
  • Elämässäsi on tapahtunut suuria muutoksia, etkä tunne olevasi tasapainossa tai oikeilla raiteilla.

Tutustu palveluihini