Löydä sisäinen voimasi ja saavuta tavoitteesi henkilökohtaisen health coaching -valmennuksen avulla. Olen oppaanasi matkallasi kohti terveellisempää, tasapainoisempaa elämää. Käymme yhdessä läpi niitä asioita, jotka estävät sinua menemästä eteenpäin ja saavuttamasta sinulle tärkeitä tavoitteita ravinnon, terveyden, mielen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Muutosta kohti kuljetaan positiivisen motivoinnin ja erilaisten harjoitusten avulla. Olen oppaanasi ja tukenasi matkallasi pysyvään muutokseen.

Olen koostanut palveluistani kolme pakettia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Pakettien sisällön näet alla. Jokaiseen pakettiin kuuluu henkilökohtainen juuri sinun tilanteesi ja tavoitteidesi mukaan räätälöity suunnitelma. Valmennukseni koostuu kolmesta osasta. MIELI: opit uuden tavan suhtautua omaan mieleen ja ajatuksiin. Puramme alitajuiset uskomukset mitkä eivät enää palvele sinua. KEHO: otamme yhteyden takaisin kehoon mindfulness tekniikoilla, joita ovat mm hengitysharjoitukset ja keholliset liikkeet joiden avulla voidaan purkaa kehoon kertynyttä stressiä.  HENKISYYS: saat kontaktin itseesi ja merkityksellisyyden tunteeseen eli pohjimmiltaan kuka sinä olet!

Mikäli sinulla on kysyttävää sisällöistä, ota yhteyttä.

Valitse sinulle sopiva kokonaisuus

Hinnat alkaen 398€

 

Varaa aika

 

First step – 14 päivää

Kokeile rohkeasti! 14 päivän ohjelma sopii sinulle esimerkiksi silloin, kun olet matkasi alussa ja haluat hiukan tunnustella, mistä tässä kaikessa on kysymys. Tämä paketti toimii myös ”hyppynä” muutokseen.

Paketti sisältää:

  • 3 x 60 min tapaaminen
  • Henkilökohtainen, tavoitteisiisi sidottu suunnitelma

New beginning – 3 kk

Tämä kolmen kuukauden mittainen valmennus on kirjaimellisesti uusi alku sinulle. Valmennuksen aikana aloitamme pysyvän muutoksen. Pääset eroon vanhoista, toimimattomista tavoista – ja tunnet itsesi energisemmäksi, motivoituneemmaksi ja itsevarmemmaksi.

Paketti sisältää:

  • 12 x 60 min tapaaminen
  • Henkilökohtainen, tavoitteisiisi sidottu suunnitelma

I am ready – 6 kk

Oletko valmis kestävään muutokseen? Puolen vuoden valmennuksen aikana paneudumme tiukasti niihin asioihin, jotka estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Etsimme yhdessä työkaluja elämänmittaiseen muutokseen. Seuraamme kehitystäsi ja välitavoitteiden saavuttamista matkallasi kohti todellista tasapainoa.

Paketti sisältää:

  • 24 x 60 min tapaaminen
  • Henkilökohtainen, tavoitteisiisi sidottu suunnitelma